Ana Sayfa / Basın Bildirisi / Vezirköprü Ülkü Ocaklarından Basın Açıklaması

Vezirköprü Ülkü Ocaklarından Basın Açıklaması

Vezirköprü Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Tolga Yeniler, son zamanlarda ülkü ocağı hakkında çıkan söylentilere yanıt verdi.

Ülkü denilen davaya gönül vermiş kıymetli ülküdaşlarım…

Bilindiği üzere ülkü ocakları başkanlığı görevine atandığımdan beri çok kıymetli yönetim kurulu üyelerimle beraber Vezirköprü içerisindeki tüm ülkücü ağabeylerime eşit mesafede durmaya gayret sarf ettim. Yapmış olduğumuz tüm etkinliklerde kimseyi ayırt etmeden elimizden geldiğince tüm ülküdaşlarımıza ulaşmaya çalıştık.

Ufak tefek eksikliklerine rağmen geçen sene düzenlemiş olduğumuz esnaf yemeği öğretmenler günü yemeği dünya kadınlar günü münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz yemek kimseyi ayrı görmediğimizin göstergesidir.
Son zamanlarda ocağımızda düzenlediğimiz bazı yemekli programlarda belli kesimin davet edildiği ile alakalı söylenen sözler bizi rahatsız etmiştir.

1- son günlerde yapılan bütün yemekli etkinlikler ocak tarafından değil bizatihi o gün misafir olan kişiler tarafından organize edilmiştir. Ocağın bütçesinden kuruş çıkmamıştır.

2- bu tip etkinlikleri yapmak isteyen tüm ülküdaşlarımıza kapımız açıktır. Ocak belli bir kesimin değil tüm ülkücülerin yuvasıdır.

3- ülkü ocaklarının bir eğitim kültür vakfı olduğunu hatırlatır bu vakfın fedakarca mücadele eden yönetim kurulu üyeleri ve kıymetli Vezirköprü ülkücüleri sayesinde ayakta olduğunu hatırlatırım.

Birlik beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat verilmemesini özellikle istirham ederim.

Vezirköprü ülkü ocakları Başkanı Emrah Tolga Yeniler

Bir önceki yazımız olan Vezirköprü Yeni İlçe Müftülüğüne Ali Erbaş Atandı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

www.55ajans.com - Samsun Haber Siteniz

Ayrıca Buna da Bakabilirsiniz

Yıldırım Düşen Evde Yangın Çıktı

Düzce’de yıldırım düşen iki katlı bir evde yangın çıktı. Olay Düzce’nin Ağa Mahallesi 1963. Sokak …